Léggömböket engedtek fel a parkban

Összeverték a családot, akik a halva született babát gyászolták

Léggömböket akartak felengedni az égbe egy nyílt területen, hogy így emlékezzenek a halva született kisbabára, de váratlanul egy banda támadt a gyászoló családra.

2014.08.05 07:29ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/Feelart

Gyászszertartás közben támadt rá egy banda egy családra, amikor épp fel akarták engedni a léggömböket, hogy így tisztelegjenek a halva született kisbaba emléke előtt. Az angliai Essexben egy apa és három gyermeke a High Woods Country Parkban július 23-án szeretett volna a maguk sajátos módján elköszönni a gyermektől, amikor a csapat megjelent, az apát rúgták és ököllel ütötték, miközben a földön feküdt, és három gyermekét is bántalmazták, ők 11 és 17 év közöttiek - közölte a rendőrség. A megemlékezésen a család egyik barátja, egy 40-es éveiben járó nő is jelen volt, neki két ujja tört el a támadásban és szintén ököllel ütöttek az arcába.

A nyomozók most felhívást adtak ki, hátha találnak tanút a brutális támadásra, ami nemcsak fizikailag rendítette meg a családot, hanem érzelmileg is, hisz egy igen bensőséges és meghitt ceremóniát vertek szét a huligánok, tönkretéve a léggömböket is, amik felengedésre vártak. Hogy miért zavarta őket a szertartás, talán a banda tagjainak elfogása után kiderül.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.