Lehet alélni

Örvendezzünk: Magyarországra jön David Hasselhoff, elhozza Samantha Foxot is!

Az év retrobulija közeleg: Mogyoródon a Baywatch ikonikus főszereplője mellett olyan világsztárok lépnek színpadra, mint Samantha Fox, Sabrina, Haddaway, 2 Unlimited, vagy a Venga Boys.

2014.08.04 18:56ma.hu
Az örökifjú Hasselhoff (fotó: RedLemon)

I’ve been looking for freedom, Touch me, Boys boys boys - ki ne ismerné ezeket a slágereket? David Hasselhoff és csapata segít, hogy mindenki újraélje a 80-as, 90-es évek hangulatát egy hatalmas nyárzáró parti keretein belül.

2014. augusztus 29. és 31. között a legnépszerűbb retro előadók és a leggyorsabb versenyautók foglalják el Hungaroringet az Accelereation 2014 rendezvényen.

A Baywatch ikonikus főszereplője mellett olyan világsztárok lépnek színpadra, mint Samantha Fox, Sabrina, Haddaway, 2 Unlimited, vagy a Venga Boys, de természetesen látható lesz az eseményen a Knight Rider sorozatból jól ismert szuperautó, Kitt is.

David Hasselhoff maga mellé gyűjtötte a 80-as, 90-es évek legmeghatározóbb popsláger-gyárosait, hogy egy három napos autós roadshow keretein belül a „Celebrate The 80s & 90s with the Hoff” nevű minifesztivállal bejárja Európát.

A sztár és csapata hazánkat sem hagyja ki, augusztus 29-én hozzánk is ellátogat. Az Acceleration kiváló családi programnak ígérkezik, az odalátogatókat izgalmas autóversenyekkel és őrületes koncerttel várják a szervezők.

Augusztus 29-én pénteken, a sosem látott zenei eseményen felcsendülnek a legnagyobb retro slágerek, hiszen olyan sztárok gondoskodnak a hangulatról, mint a házigazda David Hasselhoff, Samantha Fox, Sabrina, Haddaway, 2 Unlimited, Venga Boys, és Kitt sem porosodik majd a garázsban.

A 4 órás show-n az örökzöld dalokon kívül, videók, lézer effektek és látványos pirotechnika varázsolja el a nézőket.

Az esemény házigazdája David Hasselhoff is izgatottan várja a fesztivált.
“Alig várom a „Celebrate The 80s & 90s with the Hoff” koncertet az Accelereation 2014 rendezvényen, a Hungaroringen - igazi időutazás lesz ez számomra. Az előadók és a verseny is nagyon izgalmasnak ígérkezik, remek hétvégét garantálok minden családnak, aki kilátogat majd Mogyoródra” – mondta el a szupersztár.

Az Acceleration három kategória izgalmas autóversenyeit is magába foglalja: FA1, MW-V6 Pickup Series, és Legend Super Cup. A hét futamos széria utolsó előtti állomásán a Hungaroringen méri össze erejét a nemzetközi mezőny.

Az utazó fesztivál a legmagasabb géposztály összecsapásait kombinálja a világszínvonalú szórakoztatással, ahol még a színpad előtt is érezhetjük az égett gumi illatát.

Az Acceleration Európa-szerte több ezer embert vonzott, és mindenhol tarol a retro-rajongók körében. Aki méltón szeretné lezárni az idei nyarat, ne hagyja ki a három napos eseményt.

A rendezvényről további információt itt találhatnak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.