Egymás közönségére pályázik Csenki és Benk

David Hasselhoff is fellép a Dumaszínházban?!

Egy est, két humorista, három férfi. Csenki Attila és Benk Dénes közös produkciójában egyéni- és csapatmunka, vetítés, Ablak-Zsiráf, improvizáció, alkalmi Dumajam és tömény stand-up comedy várható. Meg David Hasselhoff.

2013.01.28 18:29ma.hu

Csenki Attila és Benk Dénes évek óta kollégák és barátok. Meg lehetne számolni, hány alkalommal léptek fel szerte az országban, de nem érdemes. Sokszor. Egymás előadásait is alaposan ismerik, sőt, ahogy Dénes meséli, gyakran részt is vesznek annak kidolgozásában. "Attila sokszor felhív - legtöbbször éjszaka -, hogy van egy remek ötlete, poénja. Kikéri a véleményemet, és ha kell, segítek is neki az anyag kidolgozásában. Nekünk ebben semmi különös nincs, hiszen ez oda-vissza működik" - meséli a kulisszatitkokat Benk.

Éppen ezért meglepő, hogy együtt még sohasem álltak színpadra. Most azonban végre eljött az idő, amikor a két humorista egymás közönségét is szívesen meghódítaná.

Fotó: Dumaszínház


Érett már egy ideje, hogy közös estet csináljunk. A megszokott stílus és a ránk jellemző történetek mellett szeretnénk vetíteni, kicsit egymásra is reflektálni, mert ebből számtalan improvizatív poén kisülhet. Ugyanakkor szerephez jut az Ablak-Zsiráf is, de azt nem árulom el, hogyan. Szerintem mindkettőnk közönsége elégedett lesz, de a 16-os karikát azért kitenném” – avat be a részletekbe Attila.

A cím mellett persze nem mehetünk el szó nélkül, hiszen nem lehet véletlen, hogy a Knight Rider és a Baywatch erős mellszőrzetű, piros fürdőnadrágos hőse, David Hasselhoff neve fémjelzi az előadást. „Nem, valóban nem véletlen, hiszen direkt adtuk ezt a címet. Úgy véltük ugyanis, hogy David igazán megérdemli. Inspirál és utat mutat nekünk a munka során, és ez nagyon fontos számunkra” – magyarázza a választást Attila.

Szeretnénk, ha Mr. Hasselhoff el is tudna jönni, ennek a szervezése most folyik” – teszi hozzá lelkesen Dénes. – „Szerintem nagyon jól nézne ki, ahogy a Dumaszínház előtt lefékez a fekete Pontiackal és piros fürdőgatyóban besétál. Ki tudja, lehet, hogy még ez is megtörténik...?!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.