A közönség szavazott a Dumaszínház komikusára

Aranyosi Péter lett a leghumorosabb januárban

A Dumaszínház rajongói a hónap humoristájának a miskolci származású viccmestert választották. Mindez a legnagyobb közösségi oldalon történt, amivel a nyertes viszont pont hadilábon áll.

2013.01.25 08:52ma.hu

Aranyosi Péter úgy viszonyul az internetes közösségi portálokhoz, mint az angol nyelvhez. Tudja, hogy létezik, és használatának vannak előnyei, mégsem él sokszor vele. Minek foglalkozzon vele, ha más jobban ért hozzá? – teszi fel a költői kérdést. Még a végén oda nyúl, ahova nem kellene, aztán tönkremegy az egész úgy, ahogy van. Nem. Csinálja csak a szakértő! Mindenkinek jobb így. A rajongó izgalmas híreket kap, Péter meg voksokat, bár nem is tudta, hogy lehet szavazni…

Fotó: Dumaszínház

Pedig a Dumaszínház már ősszel kifejlesztett egy alkalmazást, amivel a legnagyobb közösségi oldalon bárki elmondhatja, hogy szerinte ki a humor igazi bajnoka. „Nem is gondoltam volna, hogy a feleségem egy szavazatával már nyerni lehet! (nevet) Talán nem lepek meg senkit ezzel, de nem vagyok aktív felhasználója a közösségi site-nak. Az oldalamat a drága unokaöcsém, Juhász-Léhi István kezeli, aki egy zseniális újságíró. Én csak küldöm neki a fényképeimet, aztán megdöbbenve tapasztalom, hogy viszontlátom a 17 éves kori önmagamat, a tankos fotómmal, meg a két évvel ezelőtti kampányunkat, ahol kis Jézusként szerepelek. Úgy érzem, ha még egyszer a hónap humoristája akarok lenni, akkor már csak 18-as karikával ellátott, meztelen képekkel lesz erre esélyem” – viccelődött szerényen Aranyosi.

A humorista azt is elárulta, hogy nem olvassa a róla szóló kritikákat, mert ha dicsérik, azzal nem tud mit kezdeni, ha pedig negatív kommenteket olvas, azon hajlamos megsértődni. Azt mondja, ha színpadra áll, nem játszani akar, „csak” nevettetni.

A rajongás, amivel körbeveszi a közönség, a mai napig furcsa neki. „Csakis a 22 és 46 év közötti, arányos testalkatú hölgyek rajongásával tudok mit kezdeni, ezt tudom csak elviselni. Az ez alatti, e feletti, vagy nem ebbe a nembe tartozók nem jöhetnek számításba. Ugyanakkor sajnos ezen szociológiai merítésbe tartozók keresnek meg a legritkábban. Helyette bajszos férfiak, foci-megszállottak, tankmániások és különböző kedves alkoholisták találnak meg, úgyhogy a továbbiakban lányok, asszonyok jelentkezését várom” – hívja fel a figyelmet a hónap humoristája.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.