A Knight Rider sztárja lányai korú nővel jár

Ciki: Hasselhoff lányai nevetnek a zsenge "mostohamamán"

Hosszabb ideje nem titok: David Hasselhoff válással végződött házassága után csupán mostanság találta meg azt a hölgyet, akivel jól megértik egymást. Csakhogy Hayley szőke és fiatal, nem sokkal idősebb a lányainál...

2011.09.04 13:55ma.hu

Az egykori Baywatch- és Knight Rider sztár házassága is válással végződött néhány évvel ezelőtt. David Hasselhoff alkoholizálása kiverte a biztosítékot nejénél, Pamelánál.

Sőt, a dolog két lányát is annyira kiborította, hogy személyesen tették fel a világhálóra a részeg apjukról készült videót. Taylor Ann ma 21, míg Hayley Amber 18 éves.

Felnőtt nőként gondolkodnak, ezért nem érezték úgy, hogy bele kéne szólniuk édesapjuk új választásába.

Hayley Roberts mindössze 31 éves, 10 évvel idősebb Hasselhoff idősebb lányánál. A két csinos csemete elárulta: nem aggasztja őket túlzottan az ifjú barátnő, de mosolyognak rajta...

Mint mondták, tudják, mi zavarja viszont Hayley-t őbennük. Hayley Robertset ugyanis nem veti fel a pénz, édesapjuk tájékoztatta a lányokat arról, hogy a barátnője egy rendkívül kicsi házban él, a szüleivel együtt - idős apjáról és anyjáról is ő gondoskodik.

Taylor a Reveal magazinnak elárulta: északi akcentusa miatt is nevetnek olykor a fiatal barátnőn, aki ráadásul már ijesztően vékony, és hízni sem tud.

Azt azonban értékelik, hogy a fiatal kedves őszinte az 59 éves David Hasselhoffal. Persze, a gondolat nem hagyja nyugodni őket, mi lesz, ha édesapjuk sérül ebben a szerelemben, mert idővel esetleg Hayley otthagyja majd őt...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.