Nagyban csajozik a Knight Rider sztárja

Képek: Húzós - David Hasselhoff szöszi barátnője a lánya lehetne

David Hasselhoff túl egy megromlott házasságon és számos alkoholelvonón most egy új barátnővel vigasztalódik - Kár, hogy a kétségtelenül nagyon csinos Hayley a lánya lehetne.

2011.04.23 08:30ma.hu

Kibulizta magát David Hasselhoff a minap - a színész-énekes a Las Vegas-i Absinthe burlesque show-n vett részt, ahol számos alulöltözött, formás hölgyeménnyel találkozott és fotózkodott.

A lányok szíves örömest villantották meg elbűvölő mosolyukat a sztár mellett, de csak visszafogottan, hiszen David nem volt egyedül.

Elkísérte a barátnője, Hayley Roberts is, mosolyogva pózoltak együtt a kameráknak.

A tagadhatatlanul gyönyörű, szőke lánnyal csak egy aprócska gond van: kissé fiatal, akár Hasselhoff lánya is lehetne. Mellesleg a színésznek valóban van egy Hayley nevű lánya....

David Hasselhoff alkoholproblémái miatt vált el közel 5 éve a feleségétől, Pamela Bach-tól, akitől két lánya, Taylor Ann és Hayley Amber született.

Az 58 esztendős színész válása óta több hölggyel is randevúzott már, tavaly ugyanekkor szintén egy szőke, hosszú hajú modell barátnője volt, bizonyos Anoushka de Georgiou. 

Hayley Roberts 31 éves, egy kozmetikai céget képvisel és modellkedik, januárban találkozott először Hasselhoffal egy rendezvényen.

Nem szégyenlős Hasselhoff párja

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.