Pár napja majdnem belehalt az ivásba!

Videóval: "Egészséges és boldog vagyok!" David Hasselhoff megőrült?

Néhány nappal ezelőtt pár percig az is kétséges volt, életben marad-e a Baywatch sztárja - David Hasselhoff azonban szemmel láthatóan nem vesz tudomást problémájáról, meghökkentő videó került fel róla a világhálóra.

Megdöbbentő képek a tökrészeg Hasselhoffról képgaléria

2009.12.02 13:30ma.hu

Komoly alkoholproblémákkal küzd David Hasselhoff, akit nem egyszer ország-világ előtt járattak le különféle videófelvételekkel, melyeken tökrészeg állapotban látható.

Egyiket éppen egyik lánya készítette róla, aki már nehezen tolerálta, hogy híres édesapja napról-napra részegen esik haza.

Hasselhoff és Hayley lánya

Minap Hasselhoff-hoz a kétségbeesett, 17 éves Hayler Amber hívott mentőt, a színész ugyanis öntudatlanul hevert otthonában.

Folyt a nyála és szeme is fel volt akadva, amikor az orvosok kezelésbe vették... Gyermeke nem először volt szemtanúja a sztár borzasztó állapotának.

Alkoholizmusa miatt felesége, Pamela Bach is elvált David-től. Az egykor idilli család mára szétesett, Hasselhoff pedig - bár több elvonókúrán járt már - képtelen lemondani az italról.

Legutóbb kis híján belehalt szenvedélyébe, ehhez képest megdöbbentő videó került fel róla pár napra rá az internetre.

Ezen a sztár, aki vasárnap került ki a kórházból, jókedvűen, vigyorogva a siker jelét mutogatja és arról beszél, hogy remekül van, a családja is.

Egészséges, boldog, a hírekkel ellentétben semmiféle rohama nem volt és nincs vele semmi gond...

Nagyon reméljük, hogy így van, de valószínű, hogy az alkohol lassan nemcsak a májára van rossz hatással.

Itt megtekintheti a Hasselhoff-ról készült videót!

David Hasselhoff-ot alig ismerték fel!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.