David Hasselhoff kitáncolt a showból

Falábú a Baywatch sztárja?

Nem töltött túl sok időt a parketten David Hasselhoff, a nézők őt ítélték a leggyengébb táncosnak a most indult showműsorban. A vereség rosszul érintette a sztárt.

2010.09.24 16:29ma.hu

Mindössze 15 pontot kapott a lehetséges 30-ból David Hasselhoff, és a közönség jóindulata sem segíthetett rajta, így elsőként kellett távoznia az amerikai Dancing with the Stars című táncos showműsorból (a műsort nálunk Szombat esti láz címmel ismerhetik a nézők).

A Baywatch egykori szívtiprója az adás után elmondta, leginkább partnerét, a profi táncos Kym Johnsont sajnálja, aki nagyon sokat dolgozott azért, hogy tökéletes produkcióval álljanak színpadra. A zsűri azonban igen szűken osztogatta a pontokat a Tom Jones-féle Sex bomb című számra előadott cha-cha-cha bemutató után, és az utolsó két helyen álló versenyzőpáros közül a közönség ezúttal Kyle Massey színész és partnere táncát ítélte jobbnak.

Hasselhoff rendkívül csalódottnak érzi magát, egy barátja elmondása szerint őszintén hitt benne, hogy akár meg is nyerheti a versenyt. „Egyszerűen nem érti, mi történt, azt hitte, nagyobb rajongói bázisa van” - mondta el a barát. Igaz, egy nézői vélemény szerint esélyeit nagyban rontotta, hogy utolsóként léptek a parkettre, így a rajongóknak nem is volt annyi idejük szavazni, mint a show elején fellépő párokra.

Az is kiderült, hogy David nem hibáztatja magát, ellenben mindenki mást felelőssé tesz a kudarcért: a gyártásvezetőket, a világítókat, de még az öltöztetőket is. Nem csoda: válása óta önbizalma romokban hever, és miután el kellett köszönnie az amerikai Got Talent zenei tehetségkutatótól, ez most újabb ütés volt a sztárnak.

Az egyetlen vigasza két lánya, Taylor Ann és Hayley lehetne, de most miattuk is lelkifurdalást érez, mert nem elég, hogy hihetetlen messziről utaztak a show felvételére, de épp apjuk csúfos lebőgését kellett látniuk - panaszkodott a színész.

David Hasselhoff metilalkoholt ivott!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.