Így még nem láttuk a sztárt!

Antonio Banderas játssza a főszerepet az új SpongyaBobban

Sosem látott külsővel lepi meg rajongóit Antonio Banderas. A szupersztár 2015-ben gonosz kalózzá változik, és minden eddiginél keményebb ellenséggel kell szembenéznie: Bikinifenék lakóival!

2014.08.01 16:29ma.hu
Fotó: YouTube

Sosem látott veszély leselkedik Bikinifenék lakóira, egy gonosz kalóz ugyanis az óceán nyugalmára tör. SpongyaBob Kockanadrág, Csillag Patrik, Tunyacsáp és Rák uram az óceán mélyéről felemelkedve a szárazföldön veszik fel a harcot a kalóz ellen, akit a bámulatos átalakításon átesett Antonio Banderas alakít majd.

A Nickelodeonon 2004 óta futó sorozat élőszereplős mozifilmjét Paul Tibbitt rendezte, a forgatókönyvet pedig Jonathan Aibel és Glenn Berger írták.

Mindenki kedvenc tengeri szivacsának szárazföldi kalandja a megszokott humorral és 3D-vel megfűszerezve érkezik 2015 februárjában a mozikba.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.