Stallone szivárogtatta ki a hírt

Mel Gibson és Banderas is feláldozható

Harrison Ford után két további akciósztár, Mel Gibson és Antonio Banderas is beállhat A feláldozhatók harmadik epizódjának akcióveteránjai közé - osztotta meg értesülését hétfőn a Variety online kiadása.

2013.08.12 15:39MTI

A magazin szerint Sylvester Stallone, az akciósorozat ötletgazdája és fő mozgatórugója szűkszavú Twitter-üzenetekben dobta be a két új nevet. "Mad Max vs. Barney Ross" - írta Mel Gibson egykori alakítására, és arra célozva, hogy az ausztrál színész játszhatná az új részben az általa alakított hős, Ross gonosz ellenfelét.

Fotó: MTI

Egy további bejegyzésben Antonio Banderas beválogatására utalt: "Antonio B? Meglehet." Stallone a múlt héten ugyancsak mikroblogján szellőztette meg, hogy a "lusta és kapzsi" Bruce Willis távozott a sorozatból, és helyét Harrison Ford veszi át.

A feláldozhatók és annak folytatása 2010, majd 2012 augusztusában került a mozikba, és közel 600 millió millió dolláros jegyeladást produkált világszerte. Stallone idén jelentette be, hogy a Millennium Filmsnél készülő harmadik epizódot, amelynek forgatókönyvén ő is dolgozott, az ausztrál Patrick Hughes rendezi. Az első részt Stallone írta és rendezte, a második rendezésére pedig Simon Westet hívták meg.

A feláldozhatók 3. szereposztása a megszokott sztárparádé: feltűnik majd Arnold Schwarzenegger, Jason Statham, Mickey Rourke, Wesley Snipes és Jackie Chan is. A produkció 2014. augusztus 15-én debütál a mozikban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.