Szupersztár-show

A feláldozhatók 2 az amerikai kasszasikerlista élén

A feláldozhatók 2 tarolt az elmúlt hét végén az észak-amerikai mozikban, maga mögé utasítva debütáló három másik vetélytársát, és az előző heti győztest, az új Bourne-filmet.

2012.08.20 21:44MTI

A szupersztárokkal (Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger, Bruce Willis, Chuck Norris, Jason Statham, Jean-Claude Van Damme) teli akciófilm 28,7 millió dollárt hozott forgalmazásának első hétvégéjén. (A produkció magyar szinkronnal augusztus 30-án érkezik a hazai mozikba.)

A kasszasikerlista előző heti vezetője, a Jeremy Renner főszereplésével forgatott A Bourne-hagyaték a második helyre szorult vissza a kevesebb mint felére, 17 millió dollárra zuhant jegyeladással.

A héten bemutatott új filmek közül harmadik helyen kezdett a ParaNorman című animációs vígjáték, amely 14 millió dollár bevételt hozott az Egyesült Államok és Kanada multiplexeiben.

Negyedik lett 13,4 milliós bevétellel a Képtelen kampány című politikai vígjáték Will Ferrell-lel és Zach Galifianakisszal a főszerepben.

Egy másik új produkció, a tavaly ősszel forgatott Sparkle, amely az azonos című 1976-os zenés film remake-je Whitney Houstonnal és Jordin Sparks tehetségkutató-győztessel a főszerepben, az 5. helyezéshez elég 12 millió dollárral indított.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.