Bruce Willis most tényleg feláldozható lett

Harrison Ford lesz az új Bruce Willis

A feláldozhatók című akciósorozat harmadik részében már nem láthatjuk Bruce Willist, ám figurája nem tűnik el a történetből: Harrison Ford veszi át a szerepet. Stallone is örömét fejezte ki a változás miatt.

2013.08.07 11:24MTI
Fotó: MTI

Bruce Willis kiszáll, Harrison Ford pedig beugrik: a Drágán add az életed sztárja meglepő módon kiszáll a The Expendables - A feláldozhatók című akciófilm harmadik részéből. A Hollywood Reporters című lap információi szerint Harrison Ford veszi át Willis helyét Sylvester Stallone csapatában.

"Willis kint. Ford bent. Nagyszerű hír" - közölte Twitter-oldalán Stallone, aki elmondása szerint évek óta várt erre. "Fukar és lusta. Biztos recept egy karrier tönkretételére" - írta később a színész, ám magyarázatot nem fűzött a Willis ellen irányuló szavaihoz.

A The Expendables - A feláldozhatók második részében az elmúlt nyáron Stallone és Willis mellett Arnold Schwarzenegger, Jason Statham, Dolph Lundgren és Liam Hemsworth is játszott. A következő évre tervezett folytatásban Jackie Chan és Nicolas Cage is szerepet kap. Harrison Ford legközelebb szeptembertől lesz látható a mozikban a Paranoia című thrillerben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.