Tranzit

Orbán mint Bruce Willis? - képek!

A kőszegi fesztiválon kormányzati szereplők is részt vettek, így a miniszterelnököt is várták a szombati nap folyamán, aki egészen laza stílusban érkezett meg a városba.

Orbán Viktor megérkezett szombaton Kőszegre >>> képgaléria

2012.08.26 16:40ma.hu

Kormányzati szereplők részvételével folytatódott szombaton a kőszegi Tranzit - Fesztivál a határon című rendezvénysorozat, amelyen délután közéleti találkozó volt Orbán Viktor miniszterelnökkel, aki meglehetősen hollywoodi stílusban érkezett a városba. (De ne felejtsük, hogy az igazi hősök kormos és vérfoltos atlétában szerepelnek már a film tizedik percétől!) A megérkezésekor készült fotókért kattintson a képre!

Fotó: Facebook

A szerdától vasárnapig tartó esemény szombati napján találkozókat, illetve kerekasztal-beszélgetéseket tartottak aktuális oktatási, kulturális, gazdasági kérdésekről, valamint a romastratégia esélyeiről.

Bruce Willis - védjegye a fehér trikó

A beszélgetéseken részt vett mások mellett Hajdu János, a Terrorelhárítási Központ főigazgatója is, aki a helyszínen kapta a hívást, hogy elmenekültek a magyar exrendőrök szíriai fogva tartóiktól, valamint ott volt Hoffmann Rózsa oktatásért felelős államtitkár, Járóka Lívia (Fidesz) EP-képviselő, L. Simon László kultúráért felelős államtitkár, Rogán Antal (Fidesz) országgyűlési frakcióvezető, továbbá Csaba László közgazdász, Mezey Barna, a Magyar Rektori Konferencia elnöke, és Hiller István (MSZP) országgyűlési képviselő is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.