Döbbenetes relikviák a drogfüggő sztártól

Saját vérével írta le a nevét a bedrogozott Peaches Geldof

Megdöbbentő dolgok kerültek elő a néhány hónapja drogtúladagolásban elhunyt Peaches Geldof múltjából, például egy olyan naplóbejegyzés, melyben a sztár a saját vérével írta alá a nevét.

2014.07.28 12:29ma.hu
Fotó: Kindle

Kísérteties képek kerültek elő a nemrégiben drogtúladagolás miatt elhunyt egykori modell drogfüggőségével kapcsolatban, miután megjelent az ugyancsak drogbotrányairől elhíresült zenész, Pete Doherty életéről szóló mintegy 200 oldalas e-book. A From Albion To Shangri-la című könyv olyan írásokat és dokumentumokat tartalmaz, amelyek drogos állapotban születtek, és ezek közé került be Peaches Geldof jegyzetei is. Az egyik képen például a "Peaches" név olvasható, amit a rockzenész Bob Geldof lánya állítólag egy fecskendő segítségével a saját vérével írt le - számolt be a Metro című brit napilap.

Egy másik bejegyzés szintén tőle származik, ezen ünnepélyes fogadalmat tett, miszerint "ünnepélyesen esküszöm, hogy nem fogok meghalni". A 25 éves sztárt április 7-én találták meg holtan az angliai Wrotham-beli lakásában, a toxikológiai vizsgálatok szerint szervezetében tízszer annyi drog volt, mint ami 2000-ben édesanyjával, Paula Yatesszel is végzett.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.