Hivatalos lett a halottkém jelentése

Most már biztos: heroinnal lőtte túl magát Bob Geldof lánya

Már a haláleset felfedezésekor mindenki drogtúladagolást emlegetett, néhány héttel később pedig a heroin is szóba került, de újabb vizsgálatot rendeltek el, ennek az eredménye született most meg.

2014.07.23 15:29MTI
Fotó: Massachusetts Criminal

Herointúladagolásban halt meg Bob Geldof rockzenész 25 éves lánya, Peaches Geldof - közölte szerdán a halottkém. A modellként, újságíróként és televíziós műsorvezetőként ismertté vált kétgyermekes Peaches Geldofot április 7-én találták holtan otthonának vendégszobájában, a délkelet-angliai Kentben. Roger Hatch igazságügyi orvosszakértő egy szerdai bírósági meghallgatáson elmondta: a fiatal nő "végzetes adag" heroint adott be magának halála előtt.

Peaches Geldof heroinfüggő volt, de a halálát megelőző két és fél évben nem élt e kemény droggal, a pótszernek számító metadon segítségével próbált végleg megszabadulni a szenvedélybetegségtől, de februárban visszaszokott a heroinra, a kábítószert a lakás padlásterében rejtegette - vallotta a férj, Thomas Cohen zenész a bíróságon.

Az első halottkémi vizsgálat nem állapította meg egyértelműen a halál okát, a hatóságok ezért rendeltek el teljes körű toxikológiai vizsgálatot. Peaches édesanyja, Paula Yates tévés személyiség csaknem másfél évtizede, 41 éves korában szintén herointúladagolásban halt meg Londonban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.