Nyilvánossá válik a boncolási jegyzőkönyv

Nyilvánosságra hozzák Peaches Geldof halálának okait

Hivatalosan is közzéteszik ezen a héten a nyomozás eredményeit Peaches Geldof halálának ügyében, miután a törvényszéki kórboncnok felolvassa a boncolási jegyzőkönyvet és egy rövid meghallgatásra is sor kerül.

2014.04.28 16:29ma.hu
Fotó: Wikipedia

Nyilvánossá teszik a nyomozás eredményeit a héten Peaches Geldof halálának ügyében, miután csütörtökön egy rövid nyomozati meghallgatásra kerül sor, majd egy magas rangú rendőrtiszt felolvassa a nyilatkozatot és a halottkém feloldja a boncolási jegyzőkönyvre vonatkozó titkosítást - tudta meg a News13 című amerikai hírportál. A hétfőn kiadott sajtótájékoztatás szerint a rendőrség felfedi a részleteket, és végre kiderülhet, mi okozta a mindössze 25 éves nő váratlan halálát.

Peaches Geldof holttestére április 7-én találtak rá a Londontól délre lévő otthonában. A boncolás eredményei önmagukban nem adtak magyarázatot a halál okára, ezért mostanáig a toxikológiai vizsgálatok eredményére vártak. Peaches Geldofnak korábban drogproblémái voltak. A részletes igazságügyi vizsgálatot valószínűleg a meghallgatást követően az év egy későbbi részére halasztják.

A nő apja a híres zenész, Bob Geldof, aki egyben a Live Aid mozgalom egyik fő arca.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.