Váratlan "bónusz" a reggeli műsorban

Íme,a kutya, amelyik ellopta az időjárásjelentést

"Ez a nap is úgy kezdődött..." - kezdhették a szerkesztők az értékelést a brit közszolgálati csatorna reggeli műsora után, ám aztán történt valami, ami összegubancolta a megszokott eseményeket.

2014.07.17 14:29ma.hu
Fotó: YouTube/BBC

Egy tengerparti helyszínről jelentkezett be a BBC csütörtök reggeli élő adásában Carol Kirkwood meteorológus, ám néhány mondat után a stúdióból zavart kuncogás hallatszott, majd Louise Minchin hangja: "Óh, Carol, ne nézz hátra..." Persze az időjárásról beszámoló hölgynek több se kellett, csakhogy a lényegről addigra már ő is lemaradt, csak a háta mögött elsétáló kutyáját látta, de azt nem, ami másodpercekkel korábban történt - és amit vele ellentétben előbb csak fél Anglia, majd mostanra a világ más pontjain élők is jól láthattak.

A képbe besomfordáló kutya ugyanis előbb körbeszaglászta a nedves parti homokot, majd úgy döntött, hogy ennél tökéletesebb helyet nem is találhatna arra, hogy könnyítsen magán, és úgy alakult, hogy a vezérlőben ülő rendező sem tudott elég gyorsan reagálni. Így most mindenki megnézheti a kínos incidenst, amikor is a kutya "ellopta a show-t" - már aki kíváncsi rá...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.