San Marino

"Példamutató" polgármester: kutyaszart dobott más telkére

Kénytelen volt lemondani a városvezető, miután térfigyelő kamerák rajtakapták a nem éppen civilizált tevékenységen.

2014.06.19 04:30MTI
Forrás: Wikipedia

Egy kaliforniai kisváros polgármestere kénytelen volt lemondani posztjáról, miután kiderült, hogy kutyaürüléket dobott egy ismeretlen férfi kertjébe.

A tehetősek lakta San Marino település első emberét a helyi sajtó információi szerint lefilmezte egy térfigyelő kamera, amint egy zacskónyi ürüléket behajít egy kertbe.

A politikus - akinek nincs is kutyája - azt mondta, hogy a zacskót sétájakor emelte fel a földről, de nem akarta hazáig vinni magával. Elismerte, hogy rossz ötlet volt behajítani a kutyapiszkot egy ismeretlen kertjébe.

A kert tulajdonosa azonban nem fogadja el ezt a magyarázatot. Sokkal valószínűbbnek tartja, hogy a polgármesternek nem tetszett a háza elé kihelyezett "Kutyapiszkot ne!" feliratú tábla.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.