Megölte volna a füst a várandós nőt

Drámai menekülés: terhesen ugrott ki az ablakon a tűz elől

Nem volt túl sok választása egy terhes nőnek, amikor a lakása kigyulladt. Egy darabig az erkélyen ülve várta a tűzoltókat, de az egyre sűrűbb füst miatt kénytelen volt ugrani.

2014.07.14 11:29ma.hu
Fotó: LiveLeak

Drámai jelenet játszódott le Törökországban, egy közelebbről meg nem nevezett városban, amikor kigyulladt egy emeletes ház egyik lakása, ott pedig csapdába esett egy várandós nő. A terhesség előrehaladott állapotában lévő, igencsak pocakos kismama nem tudott kijutni a lakásból az ajtón keresztül, ezért egy ideig az erkélyen ülve egyensúlyozott, hátha megérkeznek a tűzoltók és leszedik onnan, de hirtelen a lángok még erősebben felcsaptak és a füst másodpercek alatt elborította a nőt.

Nem sok választása maradt, a sűrű füstben ha nem is fullad meg, de szinte biztosan füstmérgezést kapott volna, ezért némi tétovázás után felállt, közben pedig az utcán álló emberek kartonpapírokat kapkodtak fel a földszinti üzlet elől, és egy kupacra tömörödtek, hogy biztosan el tudják kapni az ugró nőt. Szerencse volt a szerencsétlenségben, hogy a nő az első emeleten lakott, onnan pedig viszonylag kis kockázattal tudott ugrani, a feszült perceket megörökítő és az internetre feltöltő felhasználó szerint pedig az elkapás is sikeres volt, a kismama most már kórházban lábadozik és jól van. A baba állapotára a beszámoló nem tért ki.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.