Régóta állt a bál a szomszédok közt

Tejbegrízzel akarta megölni a szomszédját

Nem hirtelen felindulás volt, a két szomszéd már jó ideje nem bírja elviselni egymást, most viszont az idős férfi tényleg súlyos sérüléseket okozott egy fazék tejbegrízzel, amit forrón borított az áldozatára.

2014.06.20 18:29ma.hu
Fotó: slovakcooking (Képünk illusztráció!)

Általában dicsérni szokták a déliek vendégszeretetét, ám a floridai Edward Holley a szokványostól egy kissé eltérő módon tálalta fel szomszédjának a tejbegrízt, olyannyira, hogy Darryl Blacknellt súlyos égési sérülésekkel kellett azután kórházba szállítani. A 60 éves férfi és 29 éves szomszédja jó ideje haragban él egymás mellett, és szerda este is összekülönböztek valamin, mire Holley felkapta az épp fővő tejbegrízt és nyakon öntötte vele Blacknellt. Az áldozat a teste 30 százalékán másod- és harmadfokú égési sérüléseket szenvedett a tűzforró ételtől.

A támadót most gyilkossági kísérlettel vádolják, amire ő még rá is tett egy lapáttal, amikor a kiérkező rendőrtisztnek azt mondta: "ha le akar tartóztatni, akkor most tegye meg, mert legközelebb megölöm őt!" - mármint a szomszédot.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.