Egy kigyulladt flakon miatt

Hajléktalanok szenvedtek égési sérüléseket

Kórházba került égési sérülésekkel hat hajléktalan kedd este, egy kigyulladt flakon okozta a balesetet.

2014.02.05 08:04MTI
MTI

Kisdi Máté, a Fővárosi katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője elmondta: a XV. kerületben, az Aporháza utcához közeli fás területen gyújtott tüzet egy több főből álló társaság. A tűzhöz túl közel volt egy gyúlékony anyagot tartalmazó flakon, ami a hő hatására belobbant.

A tűz körül hat ember szenvedett égési sérüléseket. Hárman súlyosan, hárman pedig a kézfejükön könnyebben sérültek. Mind a hat embert kórházba szállította az Országos Mentőszolgálat - tette hozzá.

A baleset körülményeit az igazgatóság hatósági eljárás keretében vizsgálja - mondta a szóvivő. Kedden este az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) azt közölte, hogy a hajléktalanok sátra gyulladt ki ezen a helyszínen.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.