Sokba került a belépő a bulira

Letépte a tűzjelző a kisujját, de ő tovább partizott

Egy rossz mozdulat miatt teljesen letépte a tűzjelző egyik kiálló része a 16 éves kamasz kisujját, de ő úgy volt vele, hogy túl sokba került a buliba a beugró, ezért nem akart idő előtt eljönni.

2014.06.20 10:29ma.hu
Fotó: Instagram

Illegális ravepartin vett részt egy 16 éves fiatal, úgyhogy amikor megszólalt a tűzjelző, a vadul tomboló fiatalok egyike megjegezte, hogy ki kellene kapcsolni, mielőtt valaki felfigyel rá. Josh felugrott, ám a kisujja beakadt egy törött darabba, és ahogy a fiú a lendülettől visszaesett a földre, az ujja leszakadt. Ránézett az ujja helyén meredező csontdarabra, de ahelyett, hogy azonnal orvoshoz ment volna - talán akkor még menthető lett volna az ujja, ha időben visszavarrják -, ő levette a felsőjét és azzal tekerte körbe a csonkot, majd folytatta a bulizást.

"Arra gondoltam, hogy még csak egy órát voltam itt, pedig 10 fontot fizettem az éjszakáért - normális vagyok, ha elmegyek?" - magyarázta, és csak órákkal később értesítette a mentőket, akik kórházba vitték, de az ujját már soha nem kaphatja vissza. Ám még így is szerencsésnek mondhatja magát, mert a használaton kívüli irodaépületben megrendezett partin, ahol mintegy 2000 fiatal fordult meg, hét ember került olyan állapotba, hogy kórházba kellett vinni, a 15 éves Rio Andrews pedig két nappal a buli után meghalt, őt már a helyszínről ájultan vitték el a mentők.

A rendőrség tájékoztatása szerint a fiú valószínűleg kábítószerezett, valamint ketaminnal kevert sört ivott a hétvégén az angliai Croydonban megrendezett bulin. A Scotland Yard belső vizsgálatot is indított, miután kiderült, hogy néhány tiszt már két hete tudott a szerveződő illegális partiról.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.