Verekedésbe torkollt a mulatság

Leharapták a lábujját a szilveszteri buli végére

Annyira eldurvult a szilveszteri parti egy házibuliban, hogy végül az egyik vendéget kórházba kellett szállítani - mert a házigazda úgy tett pontot a kiadós veszekedés végére, hogy leharapta a vendége kislábujját.

2014.01.03 09:49ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net (Képünk illusztráció!)

Féltékenységi botrány miatt tört ki a verekedés egy szilveszteri bulin Bostonban, aminek egy kislábujj látta a kárát, de a két harcias amazonnak szép gyűjteménye lett karmolásokból is, ami miatt mindkettőjüket kórházban kellett ellátni. A tanúk elmondása szerint a veszekedés valamikor hajnali 3 körül robbant ki a házigazda és a vendége között, mert a vendéglátó azzal vádolta meg a későbbi áldozatot, hogy tönkreteszi a bulit, és persze egy férfi is az okok között szerepelt.

A vita hevében a támadó többször is megütötte a vendégét és egymás haját tépték, aztán amikor az áldozat megpróbált elmenekülni a lakásból, a hajcihő az utcán folytatódott. A veszekedő felek a földön birkóztak egymással, aztán egy hátborzongató pillanat vetett véget az összecsapásnak: a házigazda leharapta a másik nő kislábujját a bal lábáról. A sérültet egy barátja vitte kórházba.

A rendőrséget hajnali 5 óra körül értesítették, hogy testi sértés történt, most ők vizsgálják az eset pontos körülményeit, melynek nyomán nemcsak a lábujj lett oda, de mindkét nő karja tele van karmolásokkal, az áldozatnak ugyanilyen sérülései vannak a homlokán, a nyakán és a mellkasán is - adta hírül a Daily Mirror.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.