Bokasérülést szenvedett a Star Wars forgatásán

Kórházban Harrison Ford: egy űrhajó ajtajával "veszett össze"

Némi túlzással azt is lehetne mondani, hogy Harrison Ford kezét-lábát töri azért, hogy jól teljesítsen a Star Wars VII-ben, de szerencsére most megúszta egy kisebb bokasérüléssel.

2014.06.13 07:29ma.hu

Kórházba kellett vinni Harrison Fordot, aki a Star Wars VII forgatásán sérült meg, az egyik űrhajó hidraulikus ajtajával került összetűzésbe, amiből a bokája került ki vesztesen. A Daily Mirror című lap úgy tudja, hogy az összeütközés után Ford a mellkasát is szorította és "elég rosszul nézett ki", amikor a hordágyra tették, de később kiderült, hogy a mellkasi sérülése kevésbé súlyos, mint amilyennek elsőre látszott.

Fotó: Wikipedia

A lába viszont nem volt ilyen szerencsés, bár azt nem közölték a külföldi hírforrások, hogy pontosan milyen jellegű a bokasérülés. Azt viszont tudni lehet, hogy a színészt - aki a Csillagok háborúja összes eddigi részében szerepet vállalt - helikopterrel vitték kórházba, és a baleset miatt lefújták a csütörtöki forgatást, noha az csak délután 5-kor kezdődött és a tervek szerint egész éjszaka tartott volna.

A sztár sérülése miatt változik a forgatás menetrendje, valamint előfordulhat, hogy kisebb változtatásokra lesz szükség, amiket meg kell oldani, míg Ford teljesen fel nem épül. A jó hír az, hogy az orvosok szerint erre minden esélye megvan, addig pedig azokat a jeleneteket veszik fel, amikben ő nem szerepel - közölte a film szóvivője.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.