Kirk Douglas-díjat kap

Tarantino és Harrison Ford után Robert De Niro jön

Ed Harris, Quentin Tarantino vagy épp Harrison Ford után idén Robert De Niro veheti át a Santa Barbara-i filmfesztiválhoz kapcsolódóan a Kirk Douglas-díjat.

2012.10.23 12:59MTI
MTI archiv felvétel

Robert De Niro december 8-án veszi át az idős hollywoodi csillag nevét viselő elismerést. A díjat maga Kirk Douglas fogja átadni.

Kirk Douglas elmondta, nagy rajongója kollegájának. "Nemcsak azért, amit a vásznon csinál, hanem azért is, hogy 2001. szeptember 11-e után Dél-Manhattanben létrehozta a Tribeca Filmfesztivált" - fogalmazott az idős színész.

Robert De Niro Oscar-díjas, és szakértők szerint idén is elnyerheti az amerikai filmakadémia elismerését a Silver Linings Playbook című alkotásban nyújtott alakításával.

A Kirk Douglas-díjat korábban Ed Harris, Quentin Tarantino és Harrison Ford mellett John Travolta és Michael Douglas is megkapta. A díjátadó gála egyben jótékonysági rendezvény, a január 24. és február 3. közötti Santa Barbara-i Nemzetközi Filmfesztivál beharangozó eseménye.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.