Hírhedt figurát készül alakítani a filmsztár

Robert de Niro a Wall Street legnagyobb csalójának csap fel

Bernie Madoff a Wall Street csalójaként vonult be a köztudatba, 50 milliárdos csalássorozatának "jutalmaként" 150 év börtönbüntetést kapott. Most megfilmesítik életét.

2011.11.07 15:29MTI

Robert de Niro alakítja a 150 évre bebörtönzött Bernie Madoffot a hírhedt Wall Street-i csalóról szóló filmben. A produkcióhoz az HBO megvásárolta a jogokat a Truth and Consequences: Life Inside the Madoff Family (Igazság és következmények: élet a Madoff családban) címmel a közelmúltban megjelent könyvnek, amely Madoff fiának, Andrew-nak és a família más tagjainak közreműködésével készült.

Fotó: Hollywood


A The Daily Telegraph beszámolója szerint a 68 esztendős Robert de Niro kapta az egykori pénzügyi szakértő szerepét, aki a becslések szerint 50 milliárd dollárral vágta át a befektetőket. A rács mögött ülő Madoff-fal tavaly szakított a családja, miután 2010 decemberében legidősebb fia, Mark öngyilkos lett, mert nem bírta elviselni a szégyent, hogy apja több ezernyi befektetőt károsított meg.

A megjelent életrajz szolgál a film egyik forrásául. De Niro Tribeca Productions cégével is szerepet vállal a produkció megszületésében.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.