Béranya szülte meg a sztár kislányát

A legszebb ajándék: Robert De Niro hatodszorra is apa lett

A Helen Grace nevet kapta Robert de Niro hatodik gyermeke, akit azonban nem felesége, hanem egy béranya hozott világra. A házaspárnak a kislány a második közös gyermeke.

2011.12.24 10:29ma.hu

Örömmel üdvözölte hatodik gyermeke érkezését Robert De Niro és felesége, Grace Hightower, a kislány a Helen Grace nevet kapta. Az Oscar-díjas színésznek és feleségének ez a kislány a második közös gyermeke, bár őt nem Grace, hanem egy béranya hordta ki és szülte meg.

Első fiuk, Elliot már 13 éves, ő egy évvel 1997-es házasságkötésük után született meg, bár addigra a pár már tíz éve ismerte egymást. De Nirónak a korábbi házasságából, Diahnne Abbott-tól egy fia született, Raphael, valamint örökbe fogadta neje Drena nevű lányát, és két ikerfia van korábbi, Toukie Smith-szel való kapcsolatából: Julian Henry és Aaron Kendrik szintén lombikban fogant és béranyától született 1995-ben.

Tavaly a színész elárulta, hogy szereti, ha a gyerekek összegyűlnek, nemcsak karácsonykor, hanem minden nagyobb családi eseményen. "Nem szeretem, amikor ki itt van, ki ott, kivéve, ha tényleg van valami olyan oka, mint például a munka, hogy távol kell valamelyiküknek maradnia" - mondta.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.