Mozgásra ösztönöz a sztárszínész

Kamarás Iván formabontó sorozatot forgatott + FOTÓK!

Különleges sorozatot forgatott Kamarás Iván, amelyben egy eddig kevésbé ismert oldaláról mutatkozik be a közönségnek: egy bárki által elvégezhető edzésprogramot népszerűsít 16 részben.

Formát bont Kamarás Iván képgaléria

2014.06.12 08:29ma.hu

A „Formabontó Kamarás Ivánnal” című sorozat terve akkor fogant meg, amikor Kamarás Iván azt kezdte tapasztalni az ismerősei körében és saját magán egyaránt, hogy egyre többen örülnének egy olyan edzésmódszernek, amely nem helyszínhez, vagy időponthoz kötött, nem szükséges hozzá szinte semmilyen eszköz, mégis gyors eredmények érhetőek el vele.

A gondolatból hamar kirajzolódott egy komplett fitneszprogram terve, amely Ács Zoltán sportszakember öntött professzionális formába. A legfontosabb szempont az volt a számukra, hogy olyan gyakorlatokat találjanak ki, amelyek könnyen elvégezhetőek, nőknek és férfiaknak egyaránt megfelelő terhelést jelenetnek és ezzel párhuzamosan érezhető változást érhetnek el velük, miközben napi örömforrássá válik a sport.

Fotó: UPC Videótár (A galériához KATT a képre!)

„A sport szeretete gyerekkorom óta meghatározza az életemet. Nincs nap, hogy valamit ne mozognék. Nagyon széles a skála. Többek között jógázom, biciklizem, úszom, boxolok, nyáron szörfözök, télen korcsolyázom, konditerembe járok és még hosszan sorolhatnám. Sosem profi szinten műveltem ezeket, hanem azért, mert ha sportoltam, jól éreztem magam a bőrömben. Ezt az élményt szeretném most mindenkinek átadni, közvetíteni.

A sorozat azért is kapta a Formabontó címet, mert nem egy profi edző mutatja be a gyakorlatokat, hanem én, a hobbisportoló. Szerintem ettől lett az anyag emberi, szerethető és teljesen más, mint a szokásos fitneszvideók. Ha hibáztam, benne hagytuk, az izzadság és a fáradság valódi volt, és a személyes tapasztalataim, érzéseim is teret kapnak az anyagban. Hiszek abban, hogy már napi 30 perces mozgással is sokat tehet magáért az ember, ezért is örülök, hogy ezt a sorozatot elkészíthettem.

Abban reménykedem, hogy az egyes epizódokon keresztül mind több és több ember fedezi fel, hogy a sportolást csak elkezdeni nehéz, abbahagyni már lehetetlen. A testünk egész rövid idő után meghálálja azt, ha karban tartjuk. Ez hihetetlen erőt adó, felemelő érzés. Az pedig többé már nem lehet kifogás, hogy nincs rá idő, nem érek oda, mert a Formabontó házhoz jön, a nap bármely szakában” – fejtette ki Kamarás Iván, aki edzésprogramjával most beköltözik a háztartásokba.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.