Egyetlen randijuk volt csupán

Meghalt a nő, miután élve eltemette az udvarlója

Hónapokon át leveleztek, majd elérkezett az első randevú ideje, ám onnan már soha nem tért haza a francia nő, akit udvarlója a hátsó kertbe ásott el - még élve...

2014.06.03 18:29ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/dan

Vannak első randevúk, amik egyszerűen rosszul sülnek el, de van, amelyik szó szerint tragikus véget ér, mint ahogy egy francia nő esetében történt. A 25 éves Mina El Houari több hónapon keresztül levelezett már a Facebookon egy marokkói férfival, mielőtt úgy döntöttek, ideje személyesen is találkozni. A hosszú utazás után egy ötcsillagos szállodában szállt meg Fezben, Marokkó harmadik legnagyobb városában, onnan indult el a végzetes találkozóra.

Hogy a több hónapos levelezés során szóba került-e vagy sem a nő cukorbetegsége, arra a híradások nem tértek ki, mint ahogy azt sem lehet pontosan tudni, legfeljebb sejthető, hogy mitől ájult el a nő a randevú kellős közepén. Cukorbetegeknél a nagy izgalom is kiválthatja a vércukorszint hirtelen esését, márpedig a találkozó miatt Mina igencsak izgatott lehetett.

Udvarlója azonban pánikba esett, ahogy látta a nőt összeesni, és ahelyett, hogy orvost hívott volna, úgy döntött, eltemeti a "hullát" a kertjében, a nagy sietségben pedig nem vette észre, hogy a nő nem halt meg, csak elájult. Az ügyet egyelőre a rendőrség is balesetként kezeli, és elhitték ezt a történetet, a gyilkosság gyanúja nem merült fel.

A hatóságokat a nő Délkelet-Franciaországban élő rokonai értesítették, miután Mina nem tért haza az előre tervezett időpontban. Ekkor találtak rá a férfira az internetes levelezés alapján, házában pedig még mindig ott volt a sáros nadrág és a lapát - számolt be a La Provence című francia lap.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.