Saját magát is meg akarta ölni, de nem sikerült

Élve kezdte lefejezni a barátnőjét a gyilkos férfi

Brutális kegyetlenséggel ölte meg barátnőjét egy férfi, miután a nő bejelentette, hogy szakítani akar vele. Megrázó részletek, csak különösen erős idegzetű olvasóinknak ajánljuk!

2014.04.02 12:35ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net

Megkezdődött annak a 21 éves férfinak a pere az angliai Sheffield bíróságán, aki tavaly nyáron brutális kegyetlenséggel előbb barátnőjét ölte meg, majd magával is végezni akart, de ez utóbbi tervét nem sikerült végrehajtania, túlélte a saját magának okozott szúrt sebeket. Az Angliában élő, de iraki származású férfi a tárgyalás során tagadta mind a gyilkosság, mind a testi sértés vádját - számolt be a Daily Mail című brit lap online kiadása. Aras Hussein a vád szerint megzsarolta a 18 éves Reema Ramzant, amikor a lány szakítani akart vele: azt mondta, a róla készített erotikus fotókat elküldi a családjának.

A lány családja állítólag nem helyeselte a fiatalok kapcsolatát, főleg mivel Hussein rendszeresen került nézeteltérésbe Ramzan hozzátartozóival. A bíróságon elhangzott, hogy egy ízben a lány bátyja, Sohail észrevette, hogy Reema nyakán vörös foltok vannak, és kérdőre vonta Husseint, aki csak annyit mondott: "csak azt tettem, amit szeretett". Aztán tavaly június 4-én csúnyán összevesztek, és a férfi egy ollóval esett neki szerelmének.

"A véraláfutásos szöveti sebek azt bizonyítják, hogy Reema még élt, amikor az alperes hozzákezdett, hogy levágja a nő fejét. A lefejezés folyamatához nagy erőre volt szükség, amit folyamatosan fenn kellett tartani, míg az összes szövetet átvágta. Testi kényszert is alkalmaznia kellett, hogy korlátozza az áldozatot, aki valószínűleg küzdött ellene. Súlyos erőre lehetett szükség, hogy átvágja a pengével a csigolyákat, míg teljesen eltávolította a fejet" - részletezte az ügyész a vádbeszédben. A vádlott ezután saját magát is mellkason szúrta, de nem halt bele a sérüléseibe, csak vérben úszva rohant ki az utcára, ahol a járókelők észrevették és értesítették a mentőket.

"Nem tudom, miért tettem. Szeretett engem, de én megerőszakoltam. Amit tettem, az nagyon rossz dolog volt. Meg kell bűnhődnöm érte" - mondta az ellátására siető mentőknek, és egyre csak azt hajtogatta, hogy nem érdemli meg a segítséget, mert meggyilkolt valakit. A férfi védőügyvédje szerint enyhítő körülményként kell figyelembe venni, hogy a támadás idején Hussein skizofréniában szenvedett. A vád szerint azonban egészen a támadás idejéig soha nem mutatta semmi jelét annak, hogy bármiféle mentális zavarral küzd, munkahelye volt, a saját lakásában élt, teljesen normálisnak mutatkozott.

A kedden kezdődött tárgyalás tovább folytatódik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.