Ammóniagőz okozta a halálukat

A telefon miatt fulladtak ketten a pöcegödörbe

Egy nő és a fia is életét vesztette, de további négy embert kellett kimenteni a pöcegödörből, amibe egy okostelefon esett bele.

2014.06.02 14:43ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/jannoon028 (Képünk illusztráció!)

Egy anya és fia is életét vesztette Kínában, Xinxiang városban, amikor megpróbáltak egy 67 ezer forintot érő okostelefont kihalászni a pöcegödörből. A tragédia azzal indult, hogy egy fiatalasszony épp a kerti vécé felé tartott, amikor beleejtette a vécé melletti, térdig érő pöcegödörbe a telefonját, a férje pedig önfeláldozó módon bemászott, hogy kihalássza a készüléket. A sűrű ammónia azonban legyőzte őt és elájult, mire az anyja utánaugrott, hogy kimentse. Másodpercekkel később ő is hasonló sorsra jutott, eszméletlenül omlott össze a fia mellett.

A szomszédok villámgyorsan összegyűltek, hogy kimentsék a párost, de a feladat szinte lehetetlennek bizonyult, végül összesen hat embert húztak ki a gödörből. Az anyának és a fiának azonban már késő volt, a kórházban belehaltak a mérgezésbe, annak ellenére, hogy állítólag nem töltöttek öt percnél hosszabb időt a gödörben - számolt be a Metro című brit lap.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.