Elromlott a vonat vécéje

Ürülék öntötte nyakon a vonaton - esernyőt kapott vigaszdíjként

Amikor benyújtotta a panaszt az utas a vasúttársaságnál, hogy az elromlott vécé miatt a szó szoros értelmében tetőtől talpig beterítette őt az emberi ürülék, mindössze egy esernyőt kapott kompenzációként.

2013.06.07 07:39ma.hu

Barátaihoz indult látogatóba a svájci Ursula Kelle, az utazáshoz a vonatot választotta. Mielőtt a vonat megérkezett Einsiedln állomására, a 35 éves nő még gyorsan ki akart szaladni a mosdóba, hogy ne kelljen az állomáson fizetnie a vécéért. Belépve azonban máris horror fogadta - és az még csak a kezdet volt.

"Amikor benyitottam, borzasztó szaga volt a vécének és rettentő mocskos volt. Úgyhogy az első dolgom az volt, hogy lehúzzam a vécét. De abban a pillanatban annak a teljes tartalma beterített, tetőtől talpig" - mesélte a rémséget a nő. "Mintha ez nem lenne elég, még egy bakteriális fertőzést is kaptam az eset után, de amikor panaszt emeltem, egy esernyőt adtak kompenzálásképp."

Fotó: freedigitalphotos.net

A vasúttársaság illetékesei legalábbis úgy gondolták, hogy az átélt szörnyűségre megfelelő vigasztalás lesz az ernyő, meg egy bő 1700 forintnak megfelelő összegű utalvány. "Később rájöttünk, hogy ez valószínűleg mégsem elég méltányos, ezért utóbb megváltoztattuk és az utas egy éves bérletet kapott" - mondta el a szóvivő az austriantimes.at című osztrák hírhonlapnak. Egyúttal elmagyarázták Ursulának, hogy a vonat egyes részeiben lerakódó hó és jég okozta az üzemzavart, emiatt nem lehetett lehúzni a vécét - és elnézést kértek az esetért.

"Már megtettük a szükséges intézkedéseket, hogy ne történhessen ilyesmi újra" - közölte.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.