Interneten kínálják a végterméket

Alkalmi, de nem akciós vétel: orrszarvúürülék eladó!

Az eBayen bármit meg lehet szerezni. De tényleg bármit. Ha például valakinek sürgősen orrszarvúürülékre lenne szüksége, akkor azt is. Igaz, az ára nem kevés, de higgyék el: megéri!

2014.04.16 07:32ma.hu
Fotó: eBay

Vallja be, de őszintén: hányszor álmodozott már arról, hogy saját rinocérosz-ürüléke legyen? Ha csak egyszer is elábrándozott már ezen az igazán kivételes lehetőségen, most végre elérhető közelségbe került, mindössze 3700 forintot kell kifizetni érte kilónként, no meg a szállítási költséget, és máris a kertjében bűzölöghet a hőn áhított... khmmm... szóval igen, az a kupac.

Őrültségnek tűnik, ugye? Pedig az egyik legnagyobb internetes apróhirdetési oldalon tényleg orrszarvúürüléket árulnak, kilónként 9,99 fontért. És akár hiszik, akár nem, van is rá kereslet: az eladó szerint ez a titka a tökéletes pázsitnak, ami Angliában különösen fontos kérdés. Az eBay is azt írja, hogy ha rino-trágyát használ valaki, akkor idén nyáron dús gyep fog díszelegni a kertjében. A kiváló minőségű fűtápot három chessingtoni orrszarvú "termeli", név szerint Dozer, Gyasi és Kanty - derül ki a hirdetésből.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.