Nem történt szerencsétlenség

Pelenkás sofőr aludt el a volán mögött - de megúszta

Mondhatnánk, hogy akár nagyobb baj is lehetett volna belőle, de nem mondjuk, mert annak ellenére, hogy a teherautó folyamatosan ment, az álomszuszék pelenkás nem volt nagy veszélyben.

2014.05.30 16:21ma.hu
Fotó: YouTube

Elaludt a teherautó volánja mögött a sofőr, aki ráadásul még épp csak totyogókorba lépett, de szerencsére senkinek nem történt semmi baja, annak ellenére sem, hogy a jármű folyamatosan ment tovább. A videóról nem derül ki, hogy ki filmezte és ő milyen kapcsolatban áll a gyermekkel, bár feltehetően valamelyik szülője vagy más közeli rokona/ismerőse lehetett. Az biztos, hogy a szorgalmas munkásembernek bizony hosszú napja lehetett a volán mögött...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.