Csak kétéves, de úgy nyomja, mint a nagyok!

Megáll az ész: pelenkában nyomja a kétéves gördeszkás

Még csak kétéves az internet legújabb sztárja, aki egy szál pelenkában mutatja be tudományát: olyan stabilan gördeszkázik, mint a nagyok. Nem csoda, ha ezt mindenki látni akarja!

2014.01.27 13:29ma.hu

Kahlei Stone-Kelly még csak kétéves, de igen ígéretes karrier előtt áll, már ami a gördeszkás pályafutást illeti: már most sokakat lepipál a tudományával. Igaz, hogy még összetett kunsztokat nem tud végrehajtani, de van, akinek már az is kihívás lenne, hogy egy sima úton képes legyen megmaradni az alatta sebesen guruló deszka tetején, ez a pelenkás virtuóz meg még ugrat is a léccel.

Fotó: YouTube

A rettenthetetlen ausztrál deszkás alighanem a Föld legfiatalabbja, aki ezt a sportot már ilyen aktívan űzi, az elmúlt 18 hónapot aktív gyakorlással töltötte, legalábbis szülei állítása szerint, akik azt mondják, tényleg 6 hónaposan kezdte a deszkázást. Az interneten nem véletlenül vált máris sztárrá, igaz, van, aki nem igazán díjazza, hogy a szülők minden védőfelszerelés nélkül engedik őt játszani. Bár a videón is többször látni, amint elesik, ez őt magát a jelek szerint a legkevésbé sem zavarja, még akkor is csak egy pillantást vet a térdére, amikor a lépcsőn próbál önállóan legurulni, de elesik - és aztán mintha mi sem történt volna, újra próbálkozik.

Érdemes rá odafigyelni, valószínűleg még hallunk róla a következő években!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.