Testőrök vezették el a támadót

Fanatikus rajongó támadt Brad Pittre

Túlfűtött rajongó rontott Brad Pittre, aki épp felesége legújabb filmjének díszbemutatójára érkezett egy hollywoodi moziba. A férfit a biztonsági őrök azonnal lefogták és biztonságos távolba vitték a vörös szőnyegtől.

2014.05.29 10:42ma.hu
Fotó: Wikipedia

Korláttal választották el a rajongóknak fenntartott területet a vörös szőnyegtől, ahol sok más híresség mellett Brad Pitt és családja is végigvonult, ám a hollywoodi El Capitan filmszínház előtt váratlan incidens zavarta meg a Maleficent című film premierjére érkezők ünneplését. A rajongók többsége a kordonon kívülről éltette a sztárokat, de egy túlfűtött rajongó hirtelen átvetette magát a korláton és odaugrott az Angelina Jolie-val és 4 éves lányukkal, az Aurora szerepét alakító Vivienne-nel érkező Brad Pitthez.

A rozsdaszínű nadrágban és sötét kabátban lévő férfi nem akart ártani kedvencének, csak megpróbálta őt megérinteni, de a testőrök résen voltak és azonnal a földre teperték a férfit, majd odébb vonszolták őt a hírességtől. A túlbuzgó rajongót a Los Angeles-i rendőrség őrizetbe vette és szabálysértés miatt eljárást indítottak ellene.

Brad Pittről úgy hírlik, csak nevetett a váratlan közjátékon, miközben folytatta útját a mozi bejárata felé.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.