CIA-ügynöknek képezte ki magát a sztár

Brad Pitt titkos találkozókra járt

Sötétített autó, magánrepülő és figyelő szemek. Brad Pitt a Kémjátszma című film kedvéért titkos találkozókra ment, hogy saját szemével lássa, milyen is a CIA ügynökök élete.

2014.01.10 17:28ma.hu

Hosszú évek után találkozik újra az épp nyugdíjba készülő Nathan Muir CIA-ügynök és tanítványa, amikor utóbbit kémkedéssel vádolják meg. A Robert Redford és Brad Pitt által életre keltett ügynökök életük legveszélyesebb akciójába kezdenek, hogy tisztázzák a helyzetet. Pitt a lehető legjobb színészi játék érdekében különleges kutatómunkára vállalkozott.

A film forgatása előtt találkoztam pár CIA-ügynökkel. Hihetetlenül lojálisak és nagyon komolyan veszik a munkájukat. Bevallom őszintén, hogy nyugodtabban alszom, amióta tudom, hogy ezek a remek fickók léteznek. Szerintem egyre fontosabb szerep jut az ilyen szervezeteknek a mai világban” – nyilatkozta Brad Pitt a Skip magazinnak a Kémjátszma kapcsán.

Robert Redford és Brad Pitt

Két megbeszélésem volt velük. Elvittek egy magánreptérre, onnan repültünk egy olyan helyre, ami, mondhatni, a térképen sincs. Kétszer cseréltünk autót, majd egy teljesen átlagosnak tűnő családi otthonba érkeztünk, ami valójában az egyik központjuk volt, hihetetlen technikai felszerelésekkel.

Senki nem volt felismerhető. A fiatalabb ügynök beszélni sem szeretett volna velem, amit ma már értek, de akkor nagyon furán éreztem magam ettől a reakciótól. Az ügynököknek semmilyen privát kapcsolatuk nincs, nem fér bele az ő munkakörükbe, a kollégák jelentik a családjukat. Sokak hatalmas áldozatokat hoztak ezért a munkáért
” – tette hozzá a színész.

Hogy miként hasznosította Brad Pitt a megszerezett tapasztalatokat, az a Universal Channel műsorán kiderül január 13-án, hétfőn 21:20-tól a Kémjátszma című filmből.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.