Még nem hivatalos a terhesség híre

Gyereket vár a 84 éves papa 33 éves felesége?

Egy elcsípett fotó keverte gyanúba az osztrák Glock házaspárt, miszerint első közös gyermeküket várják, bár a fegyvergyáros és felesége egyelőre nem mondott sem igent, sem nemet.

2014.05.28 16:37ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/imagerymajestic

Negyedszerre is apa lehet Gaston Glock, a nevét viselő fegyvergyártó cég feje. A hír nemcsak azért borzolta fel az osztrák kedélyeket, mert a mágnás már 84 éves és túl van két stroke-on, hanem azért is, mert felesége mindössze 33 éves, és kapcsolatukat nem mindenki nézi jó szemmel. Az ifjú Kathrin Glock (eredeti nevén Kathrin Tschikof) terhességének híre azóta foglalkoztatja a közvéleményt, hogy a pár nemrég megjelent egy lovas rendezvényen Villach közelében, és az ott készült fotók tanúsága szerint a nemcsak kicsattantak a boldogságtól, de Glock egy ízben a felesége hasára tette a kezét és közben sejtelmesen mosolygott.

A pár tíz éve ismeri egymást, Kathrin a férfi 2008-as stroke-ja után ápolóként szegődött a már akkor sem ifjonc Glock mellé. A férfi 2011-ben elvált első nejétől és szinte rögtön feleségül vette Kathrint. 2012-ben újra agyvérzést kapott, de a jelek szerint nemcsak túlélnie sikerült, hanem kifejezetten virgonc maradt utána is - a rosszindulatú feltevésektől ezúttal jótékonyan eltekintünk. A gólyahírt firtató kérdésektől azonban egyelőre mindketten elzárkóznak, a találgatásokat nem erősítették meg, igaz, nem is cáfolták még.

A feleség egyébként igen előkelő pozíciót tölt be Glock mellett: nemcsak partnereként tündököl, hanem a vállalat életében és irányításában is jelentős szerepet játszik, többek közt tagja a felügyelő bizottságnak - emlékeztetett az Austrian Times című osztrák hírhonlap. Glocknak az első házasságából három felnőtt gyermeke van, két fia és egy lánya.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.