Egyszerre volt terhes a két nő

Hugh Grant belehúzott: 15 hónap alatt 3 gyerek 2 anyától...

Jó sokáig várt az apasággal, de úgy tűnik, Hugh Grant most bepótolja az elvesztegetett éveket, az elmúlt 15 hónapban háromszor is átélhette az apaság első pillanatait, ráadásul a két kisebb gyermekével egyidőben volt terhes a két anya.

2014.01.31 11:31ma.hu

Amikor betöltötte az 50. évét, minden barátja azon aggódott, hogy Hugh Grant már sosem állapodik meg és nem alapít családot. Azóta viszont bőven behozta a lemaradást, a most 53 éves színész az elmúlt 15 hónap alatt háromszoros apa lett - és nem egyszerre! A gyerekek nem ikrek, sőt, egyiküknek még az anyja sem ugyanaz, ellenben Grant hivatalos barátnője és a nem túlzottan titkolt szeretője egyidőben voltak várandósok, csupán két hónap eltéréssel hozták világra a csöppségeket.

Fotó: MTI

Grant első gyermeke, Tabitha 2011 szeptemberében született meg, édesanyja Tinglan Hong, aki mellett a nőcsábász színész saját magához képest már egész hosszú időt kibírt. Ez azonban nem jelenti azt, hogy hűséges is maradt hozzá, mert legalább egyszer biztosan félrelépett, mégpedig a svéd televíziós producerrel, Anna Ebersteinnel. A bizonyíték a megcsalásra egy immár bő egyéves kisfiú, akit Eberstein kisasszony egyedül, illetve szülei segítségével nevel. A gyermek megszületésének különös pikantériát ad, hogy a világra jöttekor Hong már hat hónapos terhes volt a színésszel közös második gyermekével, Felix Chang három hónappal később született meg.

A színészt és svéd szeretőjét nem sokkal a nő teherbe esése előtt egy lesifotós elcsípte, amint London utcáin sétálgattak, az azonban nem világos, hogy Hong tudott-e a másik nőről. A meg nem nevezett kisfiút azonban Grant sokáig nem akarta sajátjának elismerni, a születési anyakönyvi kivonatban is üresen maradt az "apa neve" rovat, amin nem lehet csodálkozni: Hong alig egy hónapja szülte meg a lányát, amikor az apa máris másik nőnél kereste a boldogságot. Aztán mikor Tabitha még mindig csak négy hónapos volt, a 33 éves Tinglan Hong újra teherbe esett. Érthető hát, ha Grant nem szívesen dicsekedett volna otthon a félrelépésével.

"Mindenkinek igaza volt, aki az elmúlt években azt kérdezgette, Hugh, miért nincs néhány gyereked? Megváltoztatja az életed! Most, hogy van gyerekem, megváltozott az életem. Mindenkinek csak ajánlani tudom, legyen pár gyereke!" - mondta Grant 2012 áprilisában egy amerikai beszélgetős show-ban. Öt hónappal később, 2012 szeptemberében - egy évvel a lánya után - megszületett Eberstein fia, majd rá 3 hónapra, decemberben Felix Chang.

Eberstein egyébként a szülés előtt egy hónappal 2,69 millió fontért - készpénzben! - megvásárolt egy kastélyt, amelynek ő a kizárólagos tulajdonosa, és azóta is ott él. Hongnak Grant vett egy lakást egy sorházban, 1,2 millió fontot fizetett érte.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.