Még pihennie kell pár napot

Hazaengedték a kórházból Paul McCartneyt

Paul McCartney egy héttel ezelőtt vírusfertőzéssel került kórházba Tokióban, emiatt néhány koncertjét is le kellett mondania. Mostanra elhagyta a kórházat, de orvosai még néhány nap pihenést írtak elő neki.

2014.05.23 14:29MTI
Fotó: Redlemon

A Beatles egykori tagja ázsiai koncertkörútján betegedett meg, emiatt Japánban négy előadását kellett lefújni, és Dél-Koreába sem tud elutazni, ahol jövő szerdán először lépett volna fel. A Paul McCartney nevében kiadott közlemény szerint a kórházi kezelés sikeres volt, de az orvosok még pár napos pihenést írtak elő neki.

"Pault nagyon megindította a sok üzenet és jókívánság, amit a rajongóktól kapott a világ minden tájáról" - idézte a közleményt a BBC pénteki kiadása. A 71 esztendős brit zenész világkörüli turnéja nyáron folytatódhat: június és augusztus között 19 koncertje lesz az Egyesült Államokban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.