Most először látogatta meg a Király sírját

Pengetőt adott McCartney Elvisnek, hogy játsszon az égben

Paul McCartney világéletében nagy rajongója és tisztelője volt Elvis Presley-nek, mégis csak most jutott el a Király sírjához. Emlékül egy gitárpengetőt helyezett el az emlékművön.

2013.05.28 10:31MTI

Életében először ellátogatott Paul McCartney Elvis Presley sírjához, amelyen tisztelgésül elhelyezett egy gitárpengetőt. A brit zenész mindig is nagy rajongója volt amerikai kollégájának, a "királyként" emlegetett Presley-nek, aki Tennessee államban, Memphisben nyugszik.

McCartney a világhálón - azon belül saját Twitter-oldalán - úgy nyilatkozott: a pengetőt azért hagyta a síron, hogy "Elvis tudjon játszani a mennyben". A volt Beatles-tag nem pusztán Elvis előtti tisztelgésül utazott Memphisbe, hanem azért, mert fellépett a városban észak-amerikai turnéja egy állomásaként.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.