Kacsafutam kicsiknek is!

Kacsák várják a gyerekeket vasárnap

A kacsarajongó gyerekeké lesz a főszerep május 25-én - gyereknap alkalmából különleges programokkal, ügyességi versenyekkel és sztárfellépőkkel várják a legkisebbeket és a tiniket a Kacsafutam szervezői.

2014.05.21 14:29ma.hu
Fotó: Redlemon

Május 25-én minden a gyerekekről és a kacsákról szól majd a Westend tetőteraszán. Izgalmas és vicces versennyel várják a szervezők a kisebbeket és nagyobbakat a Kacsafutam gyereknapi rendezvényén, ahol a legügyesebb résztvevő megnyerheti a Mágikus Aranykacsát.

A játékokra maximum 10 fős csapatok és egy csapatkapitány jelentkezését várják a szervezők, három korcsoportban: óvodások, alsó valamint felső tagozatosok közül. A feladatok között szerepel majd kacsahalászat, célbadobás, kacsalábon forgó palota építése, kacsaúsztatás és minigolf is.

Az eseményen egész nap sztárok szórakoztatják az idelátogatókat, fellép LL Junior, Kocsis Tibi, Barbee, a Hahó együttes, a Bábkoffer társulat és az Alma zenekar. A Kacsafutam azonban nemcsak gyereknapon, hanem egész nyáron gondoskodik majd a legkisebbek és a nagyobbak szórakoztatásáról. A rendezvénysorozat augusztus 31-én nagyszabású derbivel zárul, ahol sárga gumikacsák ezrei versengenek majd a Dunán értékes nyereményekért. A futam ráadásul jótékony célt szolgál, az UNICEF Magyar Bizottsága részesedik az esemény bevételeiből.

További információ a program Facebook-oldalán.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.