Túl félénk, ezért az interneten próbálkozik

Nem a nők kedvence: eddig 5000-szer utasították el

Túlságosan félénk ahhoz, hogy meg merjen szólítani egy nőt, ezért inkább az interneten próbálkozik egy fiatal férfi, de láthatóan ott sincs nagyobb sikere: senki nem akar vele találkozni.

2014.05.13 17:29ma.hu
Fotó: Facebook

Úgy tűnik, nagyobb esélye van megnyerni a lottófődíjat, mint nőt találni az interneten, legalábbis a szerb Predrag Jovanovic ezidáig csak elutasítással találkozott, noha vagy ötezer nőnek írt már üzenetet. A 34 éves, Belgrádban élő férfi azt mondja, ahhoz túlságosan szégyenlős, hogy szemtől szemben próbáljon kezdeményezni, ezért úgy gondolta, jó stratégia lehet, ha a Facebookon próbálja megszólítani a nőket, akik közül talán valaki élete párja lehet.

"Csak 15 választ kaptam, de az mind negatív volt. Mind a 15-en udvariasan visszautasították, hogy a barátnőm legyenek, a többiek viszont egyszerűen figyelmen kívül hagyták. Ez a legrosszabb az egészben, amikor figyelmen kívül hagyják" - mondta. Ám az elutasítások, illetve a teljes közöny sem veszi kedvét, szilárd elhatározása, hogy továbbra is folytatja a keresést. "Nem volt más választásom, mert a nők, akik Belgrádban laknak, vagy házasok, vagy nagymamák."

Úgy érzi, interneten keresztül könnyebben beszélget, és talán ha már megvannak az első lépések, egyszerűbb lesz a személyes találkozás is. "Csak annyit kérek, hogy valaki adjon egy esélyt nekem és találkozzon velem" - mondta. Azzal is tisztában van, hogy lassan annyi elutasítást kap, hogy a rekordok könyvében az ő neve fog a "legtöbb facebookos pofáraesés" kategória mellett szerepelni, de úgy érzi, megéri a kockázatot.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.