"Ez nem nevezhető üresnek"

Társkereső oldal- bombázóknak!

Habár időről időre kritizálják, a kifejezetten szép embereknek szóló társkereső weblap kész arra, hogy meghódítsa az egész világot.

2009.11.02 11:10medipress.hu

A Beautifulpeople.com című oldalt először Dániában bocsátották útjára, azóta pedig több más országban is követték a példát, többek között Nagy Britanniában, az Egyesült Államokban és Japánban. Az oldalon kötelező a fénykép feltöltése, hogy a már regisztrált tagok eldönthessék egy online besorolási rendszer alapján, hogy elég vonzó e a tagfelvételhez.

„Tényleg sekélyesen gondolkodik az, aki olyannal akar találkozni, akit szépnek talál? Ha egy bárban szeretnénk ismerkedni, olyanhoz megyünk oda, aki tetszik nekünk. Ez nem nevezhető üresnek.” – idézte a The Telegraph Greg Hodge-ot, a weboldal 34 éves igazgatóját.

„Az emberek nem akarják arra vesztegetni a drága idejüket, hogy olyanokkal találkozgassanak, akit nem találnak szépnek.” – tette hozzá. A weboldal a sikerrel jelentkező tagoknak fényűző partykat és globális hálózatot ígér, ráadásul szerződési lehetőséget is felkínál a világ vezető modellügynökségeihez.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.