Való Világ 6

VV Aurelio: "végre van életem"

120 Villában eltöltött nap után véget ért a játék, eldőlt, hogy ki az az egy, aki mindent vitt.

2014.05.11 22:02ma.hu

"Van életem, van életem" - ezt üvöltötte Aurelio, mikor kiderült, hogy ő nyerte a Való Világ 6-ot. Zsófi nagyon csalódott volt, hiszen egy hajszálon múlt, hogy nem ő vitte haza a főnyereményt, noha egyáltalán nem számított arra, hogy bekerül a fináléba. Nem úgy, mint Viki, aki mindvégig hitte, hogy ő lesz a győztes. Nagyon fontos lett volna számára az első hely, hiszen mint utoljára a riportszoba kamerájába sírva mondta, bizonyíték lenne a szüleinek, a "nemlétező" barátainak és az egész környezetének, hogy valamit ő is el tudott érni, van mit felmutatnia. Aurelio ellenben csak is idős édesapjának akart megfelelni, neki szerette volna bebizonyítani, hogy értékes ember, annak ellenére, hogy sokak szerint nem viszi semmire. Édesanyja, aki 16 éves korában elhagyta a családot, mégis szívesen ölelkezett fiával a kamerák előtt a nagy ünneplésben. Gratulálunk a nyertesnek! És egyébként az is bejelentették, hogy indul a VV7, már lehet jelentkezni!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.