Való Világ 6

VV Iza odaadta magát a nánási legénynek

Nem bírta tovább tartani magát a két húszéves: a Való Világ kamerái előtt teljesült be kapcsolatuk.

2014.04.05 09:05ma.hu

Érdemes volt Jócsaj Izát visszaküldeni a villába, ugyanis a ValóVilág 6 egyetlen párja az éjjel végre átadta magát a teljes gyönyörnek, majd Iza Krisztián mellkasán pihente ki fáradalmait.

Krisztián nem is tagadja azt, amit a kamerák láttak: "Majd szétfeszített már mindkettőnket a vágy, nagyon boldog vagyok, hogy Iza végre odaadta magát."

A kamerák zavaró szemei sem akadályozták meg őket tettükben, hiszen már mindketten nagyon vágytak a szexre. "Napsütést ígértem Krisztiánnak, azt hiszem, most meg is kapta" – mondta Iza, aki számára fontos a jó szex.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.