VV Krisztián kiesett

Való világ: eddig tartott a szegénylegény meséje

Az utolsó férfi a Való Világ hatodik szériájában egy németül beszélő, Svájcból érkezett olasz ifjú Bajáról. VV Krisztiánnak pedig itt a vége, fuss el véle.

2014.05.04 22:31ma.hu

A királylány már megvolt, ment tehát a jussáért is, azaz a fődíjért párbajozni VV Krisztián. Ám még mielőtt elindult a nagy megmérettetésre, mondott egy imát, amiben azt kérte a villa egyik sarkában, hogy a „vidéki egyszerű hülyegyerek” mehessen vissza a párbajról. Azonban a mese fordulatot vett, és végül nem a szegény legényt, hanem a csajozós nagyszájú olasz csávót, VV Aureliot küldték vissza a nézők. A végeredmény 54-46 volt a szájhős javára, a kis különbség talán arra vezethető vissza, hogy Krisztián szurkolói közül kevesen használnak okostelefont.

Mikor kezdetét vette a nyolcadik párbaj, szokás szerint felidézték a két párbajozó kapcsolatát, ami a jó kezdés ellenére igen elmérgesedett. Aurelio szerint minden baj oka az volt, hogy Krisztián féltékeny rá, a nánási gyerek azonban úgy véli, a pöttyös-csíkos héten romlott meg a barátságuk, mikor ő kibékült Izával. Aurelio önkritikát is gyakorolt, igazat adott abban ellenfelének, hogy ő tényleg egoista és hisztis. Egy dologban értettek egyet: nem az a lényeg, hogy ki nyeri meg a Párbajt, hanem az, hogy ki ne nyerje meg a VV6-ot.

Miután Aurelio elbúcsúzott a többiektől, megígérte Vikinek, ha kiesne, kampányolni fog érte, megölelgette Zsófit és Izát is. Láthattuk a legjobb pillanatait, majd belibbent a stúdióba Szacsurélió és gazdája, Aurelio, aki anyák napja alkalmából vitt egy szál virágot Lilunak, majd vad üvöltözéssel köszöntötte barátait. Krisztián is elbúcsúzott a többiektől pár mondatban, majd egy hosszú csókban összeforrt Izával, és megígérte neki, hogy visszamegy. Krisztián bejövetele után olyan volt a hangulat, mint egy Juventus-Inter meccsen. Krisztián már gyakorlott párbajozó, de most igazán érezte, hogy nagy a tét és Aurelio nagy falat lesz számára. Viki Aurelioért, Iza pedig szerelméért, Krisztiánért mondott beszédet.

Aurelio az utolsó szó jogán ígéretet tett, amit nem árult el, de köze van hozzá Vikinek és a zuhanyzónak. Krisztián nem ígérgetett, csak kérte a nézőket, hogy segítsék hozzá a triplázáshoz. Iza és Zsófi Krisztiánt várta vissza, Viki pedig Aureliot.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.