Jó áron

Vegye meg, vagy adja el 1%-ért VV Attila Való Világban nyert lakását

Való Világ Ati már nem lakja a tetőtéri legénylakást. Ön adna ennyi pénzt érte?

2014.04.23 22:06ma.hu

"Vegyél VV nyereménylakást. Itt a lehetőség, hogy bárki egy VV nyereménylakásban lakhasson" - indította Facebook-posztját az egykori villagyőztes, VV Attila. Pár hete már feltette a hirdetést egy hirdetési oldalra, de mivel csak ingatlanközvetítők hívták, ezért inkább a népszerű közösségi hálón próbálkozik.

"Én magam már nem lakom a lakásban, ezért félig kiürített állapotában tudjuk megmutatni. Ingatlanirodákkal nem szeretnék leszerződni, de ha bárki hozna vevőt, 1%-ot szívesen kifizetek, amolyan gesztusként" - tette hozzá.

Hogy ez mennyi? "A lakást értékbecslővel felmérettem. Ennyit ér... se többet, se kevesebbet." - azaz 24.990.000 forintot, ennek az 1%-a pedig 249.990 Ft. Megéri?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.