Mozgásra buzdít a népszerű színész

Életmódváltásra készül Csonka András

Csonka András úgy döntött, életmódot vált és csatlakozik a többi sztárhoz, akik a mozgás fontosságára és pozitív hatásaira igyekeznek felhívni a figyelmet. Májusban egy egész napos sportfesztiválon találkozhatunk vele!

Újra közeleg a FitBalance képgaléria

2014.04.23 10:29ma.hu

Május 11-én újra megrendezésre kerül az egészséges életmód rajongóinak egynapos fesztiválja, az Eisberg Fitbalance Aréna, amelyhez ezúttal is számos híresség csatlakozott, hogy a mozgást és a wellnesst népszerűsítsék. A sztárok már jóval a rendezvény előtt elkezdték a kampányolást, a Sztárok az egészségért program nagyköveteinek részvételével megtartott sajtótájékoztatón interaktív módon nemcsak bemutatták, de ki is próbálták a vadonatúj sporteszközöket. Állapotfelmérésre is volt lehetőség, az egészségsarokban kiderített vércukorszintet, vérnyomást és egyéb értékeket aztán cukor- és szénhidrátmentes finomságokkal, süteményekkel és salátákkal ünnepelhették meg a jelenlévők.

Fotó: Sunhill (A galériához KATT a képre!)

A programban már korábban is számos híresség vett részt, köztük például Tolvai Reni, Sarka Kata, Horváth Éva, Szávay Ági, DJ Dominique, Kőbán Rita, Ungár Anikó, Kustánczi Lia, Kiss Orsi, a Bestiák Bedhy-je, Csonka András, a Rippel fivérek, Katus Attila és Czanik Balázs. Idén végre Erdei Zsoltnak is sikerült csatlakoznia az igazán színes társasághoz, ő a tömegsport-rendezvények fontosságára hívta fel a figyelmet és hangsúlyozta, hogy a közösen végzett mozgás közben a hangulat is jobb, márpedig jó hangulatban a mozgás még jobban esik. A példamutatást kiemelve arra biztatott mindenkit, hogy ne csak maga sportoljon, hanem mielőbb vigye el a gyerekét is mozogni.

A FitBalance nagy hangsúlyt fektet arra, hogy ne csak aerobik- és fitneszórákkal szórakoztassa a látogatókat, hanem számos olyan programot kínáljon, amelyek az egészséghez kapcsolódnak, például gyakorlati tanácsok, prevenciós előadások és szűrőprogramok. A Közép-Európa legnagyobb eseményének számító fesztivált Balogh Gábor olimpikon is támogatja, a rendezvény háziasszonyaként pedig Kiss Virág fitneszvilágbajnokot köszönthetjük. A sportnapra május 11-én kerül sor a Papp László Sportarénában, a látogatókat 26 színpad, több száz program és több mint 100 kiállító várja!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.