Igazi családi esemény lett a sportos hétvége

Képek - Nem volt hiány sztárokból sem a Fitbalance-on

Hogy sztárokból nem volt hiány, azt már a hétvégén tudni lehetett, de hogy rekordot döntött az idei Fitbalance, az csak a végső mérleg után derült ki. Egy napon át minden az egészségről szólt!

Fitbalance 2013 tavasz képgaléria

2013.05.16 12:03ma.hu

Már kora reggeltől tömött sorokban gyülekeztek a sportszeretők, hogy bejussanak Magyarország vezető fitness-, wellness-, valamint az egészséges életmód kedvelőinek egynapos egészség- és mozgás fesztiváljára. A nap folyamán több mint 4300 látogató érkezett a rendezvényre.

A sportprogramokon túl idén is fontos része volt a FitBalance-nak, hogy olyan programokat kínáljon a látogatóknak, amelyek szorosan kapcsolódnak az egészséges életmódhoz és valóban gyakorlati tanácsokkal, prevenciós tevékenységekkel és szűrőprogramokkal várják az érdeklődőket.

A „Sztárok az egészségért” program nagykövetei a rendezvény területének meghódítása előtt egy finom ebédre voltak hivatalosak. A rendezvényre idén a sztárok szeretteikkel együtt érkeztek, így az ebéd nagyon családias hangulatban zajlott. Sarka Kata két kisgyereke hamar összebarátkozott Rippel Herkulessel, így a kicsik új barátra is tettek szert az eseményen.

Az egészséges ételek elfogyasztása után következett a mozgás, ahol a sztárok most sem kímélték magukat és különböző edzésformákat próbáltak ki.

Fotó: Szűcs Gergő (A galériához KATT a képre!)


Az első óra, amin a sztárok részt vettek, a TRX volt. Az edzésre beálltak olyan „egészség nagykövetek” is, akik rendszeresen használják az eszközt, de volt olyan is, aki most próbálta először. A 20 perces miniedzés alatt a hírességek ízelítőt kaptak a sportágból.

A rendezvény egyik fő célja, hogy új eszközöket ismertessen meg a sportolni kedvelőkkel, így volt ez a celebek körében is. A sztárhölgyeket most is nagyon érdekelte az egészségsarok, így többen megnézették magukat az Oxygén Medicalnál és egy vadonatúj módszerrel, a Metodickal, amely nem más, mint egy különleges anyagcseremérés.

A Fitbalance idén is elhozta a közönség számára a hazai fitneszvilág legendáit. Órát tartott Schobert Norbi Rubint Rékával, nem sokkal utánuk pedig Béres Alexandra mozgatta meg a közönséget. Mindkét edzésen teltház volt, több ezer ember végezte együtt a feladatokat.

Az idei esemény az összes eddigi látogatószámot felülmúlta. Mindenki elégedetten és boldogan távozott, így a szervezők hamarosan nekilátnak előkészíteni az őszi FitBalance Millenáris rendezvényt, amely kapcsán hamarosan egy nagy titokról is lehull a lepel.

Velük találkozhattunk...

az eseményre Nagy Adri, Gubás Gabi, Béres Alexandra, Debreczeni Zita, Szabó Zsófi Juhász Adrienn, Gyurcsík Tibi, Müller Attila, DJ Dominique, Felly K, Szabó Melinda, Bertók Maya és Sütő Enikő is. Több híresség családjával érkezett. Ungár Anikó fiával, Baronits Gáborral, Berkes Olivér édesanyjával, Gabival, Schobert Norbi és Réka kisfiúkkal, Rippel Feri testvérével, Viktorral és kisfiával Herkulessel, Sarka Kata két gyermekével együtt látogatott el a rendezvényre.

Kapcsolódó írások:

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.